PÅ GRUND AF (COVID-19)

Er foredraget med psykolog Pia Callesen udsat. 

Ny dato kommer senere.

 

 

“Grib livet – Slip bekymringerne”

 

I foredraget, der tager udgangspunkt i Pia Callesens bog “Grib livet – Slip angsten” (2019), Pia sætter fokus på, hvordan metakognitiv behandling kan behandle angstlidelser, OCD og traumer (PTSD), men også general al psykisk mistrivsel, hvorfor metoden er særlig egnet til forebyggelse og/eller håndtering af stress og arbejdspres.

Op mod 400.000 danskere kæmper dagligt med angstsymptomer som tankemylder, uro, søvnproblemer og galoperende hjertebanken. Det høje tal har fået psykologen Pia Callesen til at forske i metakognitiv behandling og op til 90 procent af patienter bliver angstfri med metakognitiv terapi.

 Hidtidige normer for behandling af angst har opfordret patienterne til at se indad og omstrukturere tankerne. Ifølge Pia har denne metode en negativ effekt på personen, der er ramt af angst, og det skal derfor være slut med at selv-analysere i overdreven grad.

Hør i dette foredrag Pias bud på, hvordan angst kan færdigbehandles med metakognitiv behandling. Teorien bygger på, at selv de stærkeste følelser som panik og angst er forbigående, og at det menneskelige sind regulerer sig selv, hvis blot det får tid og ro til det.

 

“Ikke til forhandling”

 

Glæd jer til et helt nyt inspirerende, humoristisk og videnskabeligt underbygget foredrag med Chris MacDonald, baseret på hans nyeste og meget anmelderroste bog.

 

Danmarks mest populære formidler af mental og fysisk sundhed, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på hvad der skal til for at vi mennesker kan trives.

 

Med sit legendariske fortælletalent inspirerer Chris os til at se på os selv og hinanden med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Og det gør han uden løftede pegefingre, men med en masse humor. I helt sædvanlig Chris MacDonald stil.

 

På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinere humor og solid videnskab, stille skarpt på hvorfor vi gambler med en række af de naturlige forudsætninger, der øger vores mulighed for at præstere godt og have det godt, altså at trives. Det er et foredrag som undersøger videnskaben bag motivation, god energi og allervigtigst de faktorer der ikke er til forhandling hvis vi vil øge sandsynligheden for gode sociale relationer og effektiv samarbejde.