Foredrag med Mikael Kamber, Kulturhus Harmonien den 4. oktober 2022 kl 19.00 – 21.30. Billetter på Billetto

KLIK HER

-et foredrag om at være livsglad uden at være lalleglad.

 

Der er garanti for inspiration, humor og stof til eftertanke, når Mikael Kamber fortæller om vejene til trivsel og grundlæggende livsglæde. Det handler hverken om at være ”positiv” eller ”negativ” som person, men om at kunne træffe de hensigtsmæssige valg fra situation til situation.

Foredraget SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er baseret på de seneste årtiers forskning i trivsel og Mikael Kambers arbejde med emnet i mere 15 år.

Du får konkrete metoder til at navigere mellem det negative og det positive i hverdagen. Og du får nye vinkler på, hvordan trivsel, livsglæde og stærke relationer opstår– både i privatlivet og i arbejdslivet.

Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD?

Mikael Kamber (f. 1967) er journalist, forfatter og TV-vært. Han holder foredrag og kurser om trivsel, arbejdsglæde og ledelse, han har fem bøger om de samme emner og taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har desuden en fortid som topleder, både som mediedirektør i DR og adm. direktør og chefredaktør for dagbladet JydskeVestkysten.